Через зростання кількості атак РФ на вокзалах розділятимуть потоки пасажирів – Укрзалізниця

Влада
Залізничний вокзал у Краматорську після обстрілу 8 квітня 2022 року Фото: Facebook Володимир Зеленський

В Укрзалізниці зазначають, що через зростаючу кількість атак російських військ на цивільні об’єкти будуть посилені заходи з недопущення скупчень навколо вокзалів, а також щодо розділення потоків пасажирів.

Про це Укрзалізниця повідомляє у Telegram.

«Зважаючи на зростаючу кількість атак по цивільних об’єктах, зокрема вокзалах, будуть додатково посилені заходи з недопущення скупчень навколо вокзалів, розділення потоків пасажирів тощо», – йдеться в повідомленні.

В Укрзалізниці також повідомили, що вокзал Краматорська призупиняє роботу через пошкодження після ракетного удару, евакуація людей відбуватиметься зі Слов’янська і Покровська на Донеччині, а також зі станції Новозолотарівка на Луганщині.

Як повідомлялося, 8 квітня російські військові обстріляли ракетною установкою «Точка-У» залізничний вокзал Краматорська, на якому було кілька тисяч людей, які збиралися евакуюватися з міста. А також ті, хто допомагав їм. Внаслідок удару загинули як мінімум 52 українці, зокрема п’ятеро дітей. За життя тяжкопоранених борються медики.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року  президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці.  Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: 

YouTube,  Facebook, TelegramTwitter