Російські військові з жахом чекають, коли нова іноземна зброя надійде до ЗСУ

Новини
оружие

Російські військові з жахом чекають, коли іноземна зброя надійде до ЗСУ, СБУ опублікувала чергову перехоплену розмову російських військових.

«Нам би безпілотники їб*чі, як у них «Байрактар». Була би тема зовсім ох*єнна. Вони вдень не працюють, вони вночі працюють. Пташки політали, координати просвітили, ті як в*бали нас», – каже російський військовий.

Він насміхається з фрази про «велич» Росії, яка «сама замутила ту спецоперацію», але не озброїла належним чином своїх вояк.

За словами окупанта, вони змушені просити все у спонсорів – російським військовим на квадрокоптери гроші збирають фермери і діти.

Також загарбники з жахом слідкують за новинами про нові поставки іноземної зброї на потреби ЗСУ. Зокрема, їх лякає те, що «поляки Україні поставили чи то 2000, чи то 200 танків».

Президент США Джо Байден підписав закон про ленд-ліз для України: це історична подія через 81 рік, коли 1941 року державний акт Штатів дозволив постачати своїм союзникам у Другій світовій війні бойові припаси, техніку, продовольство, медичне обладнання та ліки, стратегічну сировину, включаючи нафтопродукти без оплати.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter