рф обстріляла Харків і область, також вдарили з артилерії по Криворізькому району, вибухи в Одесі

Новини
ракетный удар
Запуск російської крилатої ракети «Калибр» Фото: ТАСС

У ніч на 20 червня російська армія обстріляла Криворізький район Дніпропетровської області, а в Новомосковському районі другу добу гасять пожеж упісля ракетного удару. Також завдали ударів по Харкову і області, у результаті чого поранення отримали троє дітей. Мешканці Одеси зранку 20 червня чули вибухи.

Військові російської федерації завдали ударів по місту Чугуєву, селам Харківської області Баранівка, Іванівка, Коробочкіно.

В ночі ворог випустив ракети по Харкову та населених пунктах передмістя.

В результаті пошкоджені приватні будинки, господарські споруди та гаражі, приміщення навчального закладу в місті Люботині.

У селі Іванівка внаслідок вибуху снаряду поранення отримали троє дітей.

У Великій Костромці (село в Зеленодольській міській територіальній громаді Апостолівського району) згорів будинок. Люди не постраждали.

У Новомосковському районі рятувальники другу добу продовжують боротися з пожежею, що сталася через ракетну атаку.

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter