Війська рф знову вдарили ракетами по Харкову: троє загиблих, 31 поранений

Новини
Наслідки удару російських ракет по Харківу, 11.07.2022 Фото: t.me/synegubov

Російські війська 11 липня знову вдарили по Харкову із реактивних систем залпового вогню. Внаслідок обстрілу загинуло 3 мешканців, ще 31 – отримав поранення постраждали, включаючи двох дітей 4 та 16 років.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

«Російські окупанти завдали удари, попередньо, реактивними системами залпового вогню… На цю хвилину від ранкових обстрілів Харкова російськими окупантами 31 постраждалий, усі – госпіталізовані до медичних установ. З них – 2 дітей: 4 та 16 років. Загиблих – 3 особи», – написав Синєгубов.

За його словами, усі служби оперативно реагують та працюють на місцях.

В свою чергу, Харківська міська рада повідомляє у Telegram, що через артилерійські обстріли у місті тимчасово зупинили роботу деяких маршрутів громадського транспорту, а також одна з ліній метрополітену: тимчасово не курсують потяги Салтівської лінії метро, а також трамвай №8, автобус №52 та тролейбуси №19, 20, 24, 35, 267.

Як повідомлялось, вночі 11 липня російські війська тричі завдали ракетних ударів по Харкову. Одна ракета влучила в шестиповерховий житловий будинок у центральному районі міста, в якому повністю зруйнований один під’їзд.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter