З’явилося супутникове фото гігантської вирви на місці складу боєприпасів рашистів у Новій Каховці – CNN

Новини
Гігантська вирва на місці складу боєприпасів військ рф, Нова Каховка, 12.07.2022 Фото: Planet Labs

З’явилася супутникове фото гігантської вирви в окупованій Новій Каховці на Херсонщині, де раніше був склад боєприпасів російських загарбників, знищений 11 липня ракетним ударом Збройних Сил України.

Зроблений компанією Planet Labs знімок опублікований CNN.

На фото добре видно величезну вирву на місці, де раніше був склад боєприпасів, створений російськими військами у Новій Каховці Херсонської області. Він був повністю знищений пізно увечері 11 липня ракетним ударом Збройних Сил України.

За даними Planet Labs, супутниковий знімок було зроблено 12 червня.

Як повідомлялось, 12 липня Оперативне командування «Південь» підтвердило знищення складу з боєприпасами військ рф у тимчасово окупованій Новій Каховці на Херсонщині.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter