Російські окупанти намагаються якнайшвидше відновити пошкоджені мости в Херсонській області

Новини
мост

Російські окупанти намагаються якнайшвидше відновити пошкоджені мости в Херсонській області, щоб постачати техніку та боєприпаси на лінію фронту.

Про це заявив перший заступник голови – керівник виконавчого апарату Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

«Окупанти на Херсонщині ремонтують пошкоджені мости, прагнучи відновити фактично розірвані шляхи постачання боєприпасів та важкої техніки. Якість робіт та безпека використання мостів під великим питанням, бо все робиться «нашвидкуруч», а до ремонтних робіт фахівців залучали хіба що не під дулами автоматів», – заявив він.

Соболевський також додав, що окупанти влаштували на Херсонщині «справжнє полювання за нашими патріотами».

23 липня росіяни «влаштували зачистку» в Нижніх Сірогозах: обходили будинки, перевіряли паспорти та техпаспорти на транспорт, переписували номери автомобілів.

Після ударів ЗСУ по Антонівському мосту російські окупанти хочуть побудувати понтонну переправу.

***

24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter