З’явилося відео пошкодженого Антонівського мосту, в ОП рекомендують окупантам перетинати Дніпро вплав

Новини
Пошкодження на Антонівському мосту у Херсоні після удару ЗСУ, 27.07.2022, Фото: скріншот відео

З’явилося відео пошкоджень на Антонівському мосту в окупованому Херсоні, по якому завдали удар Збройні сили України в ніч на 27 липня. В Офісі президента України рекомендують окупантам вчитися вплав перетинати Дніпро, або тікати з Херсону.

Відео мосту опублікували російські Telegram-канали.

«Міст ще більше розірвало на куски. Практично в те саме місце ударили (що 19 липня – ред.)», каже в ході зйомки автор відео.

Як видно на відео, на внаслідок ударів дорожнє полотно мосту дуже пошкоджене по всій його ширині, воно просвічується наскрізь.

Жодний автомобільний рух по мосту неможливий.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що після ударів ЗСУ по Антонівському мосту росіянам слід або покинути окупований Херсон, або вчитися перетинати Дніпро вплав.

«Можна, звісно, назвати Антонівський міст засобом російської ППО, що перехоплює українські ракети, але від реальності не втечеш: окупантам варто вчитися вплав перетинати Дніпро. Або залишити Херсон, поки є змога. Третього попередження може не бути», – написав Подоляк у Twitter.

Як повідомлялось, 27 липня у Херсоні окупанти перекрили рух по Антонівському мосту, який отримав суттєві пошкодження після нічної атаки Збройних сил України.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter