У Мелітополі партизани підірвали пропагандиста окупантів Шостака, йому «відірвало дупу»

Новини
Олег Шостак, колаборант Фото: ria-m.tv

В окупованому Мелітополі вранці 12 серпня місцеві партизани підірвали пропагандиста-колаборанта Олега Шостака, який є одним із керівників виборчого штабу «єдиної росії» та займається організацією псевдореферендуму на окупованій території Запорізької області. Шостака доставили до лікарні, вибухом йому «відірвало дупу».

Про це повідомляє видання «РІА-Мелітополь».

«У Мелітополі відомого колаборанта «підсмажили» місцеві партизани. Сьогодні вранці відірвало дупу в прямому розумінні цього слова Олегу Шостаку», – йдеться у повідомленні.

Вибух стався близько 8:20 у дворі на вулиці Гоголя,132 неподалік спортивного клубу «Атлетичний цех».

Як пише видання, Шостак був рупором нинішнього гауляйтера Запорізької області Євгена Балицького ще в мирний час і очолював приватний телеканал ТРК «МТВ-плюс», що йому належить. Ця телерадіокомпанія ще у 2016 році «прославилася» тим, що карту України показала без Криму, за що отримала попередження від Нацради України з питань телебачення та радіомовлення.

«Нині Олег Шостак став такою «важливою персоною» – очолює департамент зв’язків із громадськістю у «військово-цивільній адміністрації Запорізької області». І відповідає за пропаганду псевдореферендуму. Пересувався зрадник містом лише у супроводі конвою. Возили його вранці щодня на планерку з бізнес-центру гауляйтера Є. Балицького до «військово-цивільної адміністрації». Проживав колаборант у мікрорайоні. Там його і взяли за дупу партизани», – зазначає «РІА-Мелітополь».

Про підрив партизанами Шостака повідомив і міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«У колаборантів підгорає «заднє місце». В прямому сенсі. «По заслугам» отримав один з очільників виборчого штабу «єдиної рассєї» – керівник пропагандистського відділу роботи з ЗМІ Олег Шостак. Близький поплічник Євгена Балицького, який протягом довгого часу був маріонеткою його приватного місцевого телеканалу «МТВ-Плюс». Систематично транслюючи в етері карту України без Криму та сюжети про начебто палку любов мелітопольців до «расєї». Підсумок: тепер Шостак точно не зможе сидіти на стільці рівно – його частину тіла для сидіння буквально підірвано», – написав Федоров Telegram.

Як повідомлялось, в тимчасово окупованих Мелітополі та Бердянську Запорізької області почався пошук колаборантів, які будуть створювати масовку в акціях підтримки псевдореферендуму.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter