В Києві три прильоти: вражений об’єкт енергозабезпечення на лівому березі

Новини
Дим від ракетного удару по ТЕЦ у Деснянському районі Києва, 18.10.2022 Фото: t.me/s/Tsaplienko

У Києві зафіксовані три прильоти на лівому березі міста. Вражений об’єкт енергозабезпечення у Деснянському районі. У місті можливі відключення електрики.

Про це повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram.

«Попередньо 3 прильоти в об‘єкт енергозабезпечення на Лівому березі міста», – написав Тимошенко.

В свою чергу міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що вибухи відбулись у Деснянському районі столиці.

«Зранку в Києві знову вибухи. Деснянський район. Об‘єкт критичної інфраструктури. Всі служби слідують на місце. Детальніша інформація згодом», – написав Кличко у Telegram.

Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко повідомив, що російські війська влучили у ТЕЦ на Троєщині, де виникла велика пожежа.

«В Деснянському районі столиці намагаються ліквідувати масштабну пожежу на ТЕЦ, можливе відключення світла у всіх районах столиці, для відновлення потужностей, спостерігаються проблеми з водопостачанням», – написав Цаплієнко.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter