В Севастополі окупанти посилюють перевірки транспорту

Новини
Севастополь

В окупованому Севастополі після оголошеного Володимиром Путіним «середнього рівня реагування» посилюють перевірки транспорту.

Про це пишуть місцеві телеграм-канали.

Як зазначається, на в’їзді до Севастополя посилюють перевірки транспорту – вантажного, приватних автомобілів. Також встановлюють на дорогах додаткові блокпости для контролю транспорту.

Президент РФ Володимир Путін 19 жовтня підписав указ про введення воєнного стану на окупованих Росією територіях Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей України.

Крім того, Путін підписав ще один указ про заходи у зв’язку із запровадженням військового стану на окупованих територіях України, згідно з яким на них мають бути сформовані штаби територіальної оборони.

Відповідно з документом в окупованому Криму, Краснодарському краї, Білгородській, Брянській, Воронезькій, Курській, Ростовській областях запроваджується спеціальний режим – середній рівень реагування в рамках воєнного стану, що передбачає «мобілізацію у сфері економіки, в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування; територіальну та цивільну оборону; захист населення та територій від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру; задоволення потреб ЗС РФ, інших військ, військових формувань, органів та потреб населення».

ФСБ РФ затримала 8 людей через вибухи на Керченському мосту і назвала «організатором» Головне управління розвідки України та його керівника Кирила Буданова. В українській розвідці поки що не відреагували на звинувачення.

  • О 06:50 ранку 8 жовтня російські ЗМІ повідомили про «масштабну пожежу» на Керченському мості в окупованому Криму.
  • У мережі розповсюджується відео пожежі на Керченському мосту в окупованому РФ Криму.
  • Окупанти скаржаться на «українських вандалів», яки «пошкодили» Керченський міст
  • Американська аерокосмічна компанія Maxar Technologies показала нові супутникові знімки Керченського мосту, пошкодженого вибухом.