У Міноборони РФ заявили про «незначне пошкодження» тральщика «Іван Голубець». ЗСУ не коментують

Новини
Севастополь

У Міноборони РФ заявили про «незначне пошкодження» мосрького тральщика «Іван Голубець» Чорномоського флоту після ранкової «атаки дронів» в окупованому Севастополі, у якій осійські пропагандисти звінуватили Україну. У ЗСУ вибухи не коментують.

Міноборони повідомило, нібито Збройні сили о 4 годині ранку 29 жовтня атакували безпілотниками окупований Севастополь і пошкодили корабель. Росіяни пишуть, нібито в атаці ЗСУ були задіяні «дев’ять безпілотних літальних апаратів і сім автономних морських безпілотників».

Пошкодження зазнали морський тральщик «Іван Голубець», а також загородження в бухті Південна.

ППО РФ нібито знищила всі повітряні сили.

Міноборони країни-агресора назвало це «терактом», а готували його «українські військові під керівництвом британських фахівців».

Окупанти у Севастополі повідомили про «атаку дронів» в акваторії Севастопольської бухти. Також в соцмережах про це пишуть й російські пропагандисти. В Тelegram публікують відео.

ФСБ РФ затримала 8 людей через вибухи на Керченському мосту і назвала «організатором» Головне управління розвідки України та його керівника Кирила Буданова. В українській розвідці поки що не відреагували на звинувачення.

  • О 06:50 ранку 8 жовтня російські ЗМІ повідомили про «масштабну пожежу» на Керченському мості в окупованому Криму.
  • У мережі розповсюджується відео пожежі на Керченському мосту в окупованому РФ Криму.
  • Окупанти скаржаться на «українських вандалів», яки «пошкодили» Керченський міст
  • Американська аерокосмічна компанія Maxar Technologies показала нові супутникові знімки Керченського мосту, пошкодженого вибухом.