У Херсоні відновило роботу відділення Ощадбанку

Новини
Фото: facebook/sergii.naumov.7

У Херсоні відновило роботу відділення Ощадбанку. Це перший український банк, який відкрив своє відділення після деокупації міста. У відділенні також працює банкомат, люди вже почали знімати кошти.

Про це повідомляє голова банку Сергій Наумов у facebook.

«Ощад повернувся до Херсона — запрацювало відділення в обласному центрі за адресою вул. Чорноморська, 29а. Уже працює банкомат — клієнти почали знімати кошти», — написав Наумов

За його словами, це друге відкрите в області відділення Ощадбанку, перше відкрилося в Нововоронцовці 7 листопада.

«До війни в Ощаду на Херсонщині працювало тридцять чотири відділення. Отже роботу ще тридцяти двох установ нам ще належить відновити», — повідомляє Наумов.

Нагадаємо:

  • Державний ПриватБанк з 11 листопада розпочав низку заходів щодо відновлення роботи відділень, мережі банкоматів та терміналів у звільненому Херсоні.
  • 11 листопада ЗСУ звільнили Херсон від російських окупантів. Міноборони РФ наказало своїм військам відступати з Херсона та Херсонської області на лівий берег Дніпра.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTube, Facebook, Telegram, Twitter