Війська РФ вдарили ракетами по Запоріжжю, загорівся інфраструктурний об’єкт

Новини
Фото: t.me/starukhofficial

Російські війська вночі 2 грудня завдали ракетний удар по Запоріжжю. Цілями була промислова та енергетична інфраструктура міста. Внаслідок обстрілу виникала пожежа у будівля інфраструктурного об’єкта. Її вже загасили рятувальники.

Про це повідомили голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух та секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

«Сьогодні вночі ворог вкотре завдав ракетного удару по Запоріжжю. Його метою було руйнування промислової та енергетичної інфраструктури обласного центру. Як наслідок зайнялася пожежа. За наявними даними жертв немає», – написав Старух у Telegram.

За його словами, пожежу оперативно загасили рятувальники.

В свою чергу, Анатолій Куртєв повідомив, що внаслідок ракетної атаки у Запоріжжі загорілася будівля інфраструктурного об’єкта.

«Внаслідок ворожої атаки горить будівля інфраструктурного об’єкта. Від вибухової хвилі в прилеглих будинках повилітали шибки», – написав він у Telegram.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter