Внаслідок обстрілу Херсона загинула одна людина

Новини

Російські військові 6 грудня обстріляли будівлю Херсонського водоканалу та житлові будинки, внаслідок обстрілу одна людина загинула.

У адміністративну будівлю комунального підприємства та житлові будинки влучили кілька російських снарядів.

«Попередньо відомо про одного загиблого. Через мінно-вибухову травму та поранення уламками загинув 43-річний працівник водоканалу», — йдеться у повідомленні Херсонської міської ради.

За словами Тимошенка, окупанти обстріляли один із інфраструктурних об’єктів міста.

«Влучили в інфраструктурний об‘єкт. Наразі відомо про одного загиблого. На місці працюють ДСНС», — написав заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

Нагадаємо:

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTube, Facebook, Telegram, Twitter