Завдяки координації з підпіллям ЗСУ знищили штаб окупантів у Щасті на Луганщині – ЦНС

Новини
Фото: facebook.com/easternforces

Завдяки координації з українським підпіллям Збройні сили України точковим ударом знищили штаб окупантів у місті Щастя Луганської області. Щонайменше 16 загарбників загинули та близько 40 дістали поранення.

Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

«14 грудня окупанти заїхали в приміщення одного з ПТУ в місті Щасті (Луганська область), а вже 16 грудня їх не стало. Завдяки точковому удару було знищено 16 окупантів та 12 одиниць військової техніки. Ще близько 40 росіян потрапили до шпиталю з травмами різної тяжкості. Удар став можливим завдяки координації підпілля та ЗСУ», – йдеться у повідомленні.

У Центрі зазначили, що кожен мешканець тимчасово окупованих територій може наблизити момент звільнення свого населеного пункту. Анонімно повідомити про місцерозташування ворога можна за посиланням.

Як повідомлялось, 12 грудня в тимчасово окупованій Горлівці Донецької області, завдяки інформації від українського підпілля, Збройні сили України точковим ударом знищили понад 100 російських окупантів.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter