ППО знищила дві з чотирьох ракет «Калібр», якими РФ атакувала Україну

Новини
Уламки знищеної ППО російської крилатої ракети морського базування «Калібр» Фото: facebook.com/kpszsu

Українська протиповітряна оборона знищила дві з чотирьох крилатих ракет «Калібр», якими Росія 18 лютого атакувала Україну з акваторії Чорного моря.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ.

«18 лютого російські окупаційні війська випустили по Україні чотири крилаті ракети «Калібр» із акваторії Чорного моря. Дві ракети знищено силами та засобами протиповітряної оборони. Загроза ракетних атак залишається!», – йдеться у повідомленні.

У Командуванні Повітряних Сил закликали українців зберігати спокій та дотримуватись правил безпеки.

Як повідомлялось, 18 лютого 2023 року Росія здійснила чергову ракетну атаку по Україні. Війська РФ запустили ракети з акваторії Чорного моря та з літаків тактичної авіації.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.