Окупанти намагаються ввести в оману ЗСУ, пересуваючи свої війська між Херсонщиною і Кримом – Генштаб

Новини
Фото: ТАСС

Російські окупанти намагаються ввести в оману Сили оборони України, пересуваючи колони своїх військ між окупованими районами Херсонщини та Кримом. Це викликає невдоволення особового складу рашистів через нестачу палива та неефективність таких маневрів.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.

«Для введення в оману Сил оборони України ворог маневрує, пересуваючи колони в районах населених пунктів Нова Каховка (Херсонська область) – Армянськ (тимчасово окупована територія Автономної Республіки Крим). Ці дії викликають невдоволення особового складу російських окупаційних військ. Основна причина у відсутності достатньої кількості палива та навіть натяку на ефективність таких маневрів», – йдеться у повідомленні.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.