На Київщині кількість жертв атаки Shahed на гуртожитки у Ржищеві зросла до семи

Новини
Фото: facebook.com/MNSKOB

Кількість жертв атаки дронів-камікадзе Shahed в ніч на 22 березня на гуртожитки у Ржищеві Київської області зросла до семи осіб, ще дев’ять були поранені.

Про це повідомив начальник Главку Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов у Telegram.

«7 загиблих, 9 травмованих унаслідок нічної атаки дронів по гуртожитках та навчальному закладу в одному з районів Київщини. Серед постраждалих одна дитина», – написав Нєбитов.

За його словами, минулої ночі на лінію «102» надійшло понад 40 повідомлень від громадян про проліт повітряних об’єктів. Загалом у Київській області під час атаки окупантів силами безпеки і оборони було збито 12 безпілотників.

Як повідомлялось, в Київській області вночі 22 березня дрони Shahed влучили у гуртожиток в Обухівському районі.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.