У Мелітополі керувати міським транспортом замість підірваного Ткача призначили ще одного перевізника-колаборанта Тумінського

Новини
Віталій Тумінський. Фото: окупаційне медіа
Віталій Тумінський. Фото: окупаційне медіа

Росіяни призначили нового керівника “МУП “Городской транспорт”, що здійснює пасажирські перевезення в окупованому Мелітополі та районі. Замість Івана Ткача, який загинув під час вибуху авто, керувати транспортними перевезеннями буде місцевий колаборант Віталій Тумінській, який донедавна публічно не заявляв про підтримку окупації РФ.

Інформація про зміну керівника є в російському Едином государственном реестре юридических лиц, повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Віталій Володимирович Тумінський є власником ТОВ “Крісгрант” та ТОВ “М-транс Україна”, що до окупації  працювали на маршрутах Мелітополя та Мелітопольського району.

На веб-порталі “Единой России” вже є інформація про нього, як кандидата на участь в попередньому голосуванні партії на так званих «виборах до місцевих рад», які РФ планує провести у вересні 2023 року.

“Крісгрант” зареєстровано за російською юрисдикцією на Олену Трубіцину, яка вказана як директорка підприємства в українському Єдиному державному реєстрі.

  •  14 березня 2023 року авто попереднього керівника МУП “Городской транспорт” Івана Ткача було підірвано. В результаті отриманих травм Ткач загинув у лікарні.