В Криму окупанти повідомили про вибух на залізниці під Бахчисараєм

Новини
железная дорога

В Сімферопольському районі Криму у районі Бахчисарая прогримів вибух на залізниці, унаслідок чого з колій зійшли 5 вагонів із зерном, рух поїздів призупинено.

Про це повідомляють низка російських телеграм-каналів і так званий радник «глави Криму», колаборант Олег Крючков.

«Тимчасово призупинено рух електропоїздів на перегоні Сімферополь − Севастополь. Пасажири на ці станції будуть доставлятися автобусами. Про відновлення руху буде повідомлено додатково», – повідомив Крючков.

Фото: Северная сторона Севастополя

За даними телеграм-каналів, підрив залізничного полотна стався недалеко від Бахчисарая о 8:20 ранку.

Повідомляється, що нібито саморобний вибуховий пристрій був закладений під залізничні колії в районі села Чистеньке, поруч із Сімферополем. Вибух стався під першими вагонами потяга. Пошкоджено 50 метрів полотна, діаметр вирви під рейками − близько 15 м, глибина близько 2 м.

Повідомляється, що обійшлося без постраждалих, але очевидці розповідали, що звук був настільки сильним, що його чули в сусідніх селах.

«Рух електропоїздів на перегоні Сімферополь – Севастополь призупинено. Для пасажирів буде організовано трансфер автобусами. Тримаю ситуацію на особистому контролі», – повідомив пізніше «глава Криму», колаборант Сергій Аксенов.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter