Під час вибуху складів боєприпасів у Криму було знищено партію ракет «Онікс», якими РФ обстрілює Одесу та Миколаїв

Новини

Під час вибуху складів боєприпасів у Джанкойському районі окупованого Криму 24 липня було знищено партію ракет «Онікс», якими війська РФ останніми днями обстрілюють Одесу та Миколаїв. Рух залізницею та автомобільною трасою Джанкой-Сімферополь відновлено.

Про знищення ракет повідомляє телеграм-канал «Кримські партизани».

«Наші джерела повідомляють, що на складі БК біля Джанкоя було знищено партію ракет П-800 «Онікс», якими рашисти вже кілька днів обстрілюють Одесу та Миколаїв», – йдеться у повідомленні.

Так званий «голова Криму» Сергій Аксенов повідомив, про відновлення раніше зупиненого залізничного та автомобільного руху в районі колишнього аеродрому Веселе, де розташований підірваний склад боєприпасів.

«Після обстеження фахівцями Міноборони, МНС та дорожніх служб прийнято рішення відновити раніше зупинений рух автомобільною трасою Джанкой – Сімферополь… Відновлено залізничний рух у Джанкойському районі», – написав Аксенов у Telegram.

Як повідомлялось, у Джанкойському районі Криму вранці 24 липня після атаки БПЛА вибухнув склад боєприпасів окупантів в районі аеродрома Веселе біля села Вільне. Було зупинено рух залізницею та на автотрасі Джанкой-Сімферополь. Населення прилеглих населених пунктів евакуювали.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter