Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Покровську зросла до семи, поранених – до 67

Новини
Фото: t.me/Klymenko_MVS

На Донеччині кількість загиблих внаслідок ракетного удару російських окупантів по Покровську зросла до семи людей, поранених – до 67, серед них двоє дітей.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко у Telegram.

«Станом на 07:00 загинуло 7 осіб. 67 поранено, з них – 29 працівників поліції, сім рятувальників і двоє дітей», – написав Клименко.

Він зазначив, що вночі розбір завалів було припинено у зв’язку з високою ймовірністю повторних обстрілів, зараз роботу відновлюють.

Як повідомлялося, увечері 7 серпня 2023 року російські окупанти завдали ракетного удару з комплексів «Іскандер» по Покровську на Донеччині. Ракети влучили у житловий будинок.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter