Журналіст ЦЖР, лейтенант Сил тероборони ЗСУ Євгеній Лешан підняв державний прапор біля генконсульства України у Гамбурзі

Новини

Журналіст Центру журналістських розслідувань, лейтенант Сил тероборони ЗСУ Євгеній Лешан, який наразі проходить тривале лікування в німецькому госпіталі після поранення, підняв державний прапор біля генконсульства України у Гамбурзі.

«Мав честь підняти Державний Прапор біля Генерального Консульства України в Гамбурзі. Присвячую це памʼяті кожного загиблого побратима – і, звісно, нашій майбутній перемозі. Наступного року хочу підняти наш прапор у визволеному Криму,» – повідомив редактор, журналіст-розслідувач ЦЖР.

Також Лешан анонсував вакансії мінометної батареї у складі 130-го окремого батальйону ТРО.

«Підрозділ пройшов Харківщину, зимову донбаську компанію, воював у Бахмуті та продовжує виконувати бойові завдання на Донбасі. До чого це? До того, що в батареї є вакансії. Тому скажіть, будь ласка, чи не остогидло вам на гражданці? Ну справді, скільки можна сидіти й не вбивати окупантів, якщо можна піти вбивати? Та ще в такій компанії. Оці нарвані гайдамаки – в цивільному житті підприємці, музиканти, айтішники, скульптори, фотографи. З ними буде максимально цікаво.

Приєднуйтеся, якщо:

– ви зараз на гражданці, але маєте бажання вступити до війська;
– вам від 25 до 39 років, добре фізично розвинені та готові навчатися новому.
Перед вступом – обовʼязково проходження підготовки в навчальному центрі протягом 2-х місяців», – написав він.

Читайте також: Журналіст ЦЖР вручив німецьким військовим медикам подяку від Залужного