РНБО застосувала санкції проти телеканалу «НАШ» Мураєва

Влада
Олексій Данилов, секретар РНБО України Фото: facebook.com/president.gov.ua

Рада національної безпеки та оборони ввела санкції щодо телеканалу «НАШ», який належить колишньому народному депутату Євгенію Мураєву.

Про це повідомив 11 лютого секретар РНБО Олексій Данілов під час брифінгу у Харкові.

«Введено обмежувальні санкції проти компанії «Наша Прага», проти компанії НАШ 24», «НАШ 365» і компанії, яка безпосередньо є, наскільки ми проінформовані, володарем всіх цих компаній і знаходиться на Кіпрі в місті Лімасол — Proteas House 155 III Makariou. Терміном на 5 років», — сказав Данілов.

Також Олексій Данілов додав, відповідаючи на питання журналіста телеканалу «НАШ» про причини введення санкцій, що обмеження введено на підставі подання СБУ.

«Мова не йде — НАШ, ваш, мій, твій — будь-які документи ми розглядаємо за поданням СБУ і ухвалюємо рішення», — сказав Данілов.

Нагадаємо:

  • 22 січня ВВС з посиланням на МЗС країни повідомила про те, що викрито докази змови щодо встановлення проросійського маріонеткового режиму на чолі з колишнім народним депутатом Євгенієм Мураєвим. За даними CNN, американська розвідка підтвердила цю інформацію. Сам Мураєв заперечив дані західних розвідок про те, що він може очолити уряд України в разі вторгнення військ РФ.