Портал «Війна і санкції» – частина української історії

Думки
Агія Загребельська, очільниця напрямку мінімізації корупційних ризиків у санкційній політиці НАЗК Фото: investigator.org.ua

Він «пішов», досягнувши рівня впливу, якого не мав будь-який подібний інструмент в світі. Він завдав багато болю та втрат Росії. На його рахунку врятовані життя та мільярди вбитих російських можливостей. Про нього говорили на різних континентах. Найвідоміші намагалася розгадати магію його сили, пише у Facebook Агія Загребельска, юристка і засновниція Ліги антитрасту, яка очолює напрямок мінімізації корупційних ризиків санкційної політики НАЗК.

Від Ван І до Орбана публічно критикували його, згадуючи по імені.

Кремль тиснув на Amazon, щоб закрити його для росіян, але (дякую Amazon❤️) до сьогодні вони його бачили. І нервували… Кремль нещадно DDOSив його, але він витримав. І вистояв.

Друзі України в різних столицях світу дякували та відкорковували шампанське, коли ми запускали базу іноземних компонентів в російській та іранській зброї, іноземні верстати для її виробництва, арт обʼєкти у власності підсанкційних росіян, викрадені росіянами обʼєкти української культурної спадщини.

Мені не вистачить місця, щоб перелічити тисячі вас, найкрутіших, хто вклав в його безпрецедентний успіх частину свого життя. Ви зробили неможливе. Ще рік тому в найсміливіших очікуваннях я не могла собі уявити, що з нього виросте український ATACMS, здатний бити на тисячі кілометрів та завдавати нищівні втрати. Ви змогли! Ми змогли!

Він частина української історії. Гордості. Доказ спроможності та ефективності українського народу. Доказ відданості незалежної преси на різних континентах цінностям. Доказ справжньої дружби та підтримки між вільними в різних куточках світу.

Інноваційний. Живий. Сильний. Енергійний.

Він пішов. Але я вірю, що це не кінець. Бо його життя це не про те, чи є він на сайті НАЗК. А про те, чи є ті, хто готовий підняти цей прапор і понести його далі.

Я вірю, що є.

Ми віримо що є.

Ми готові підтримати і стояти в бою поряд

Дякую вам всім! Ви найкращі💛💙

«Війна та санкції» – мала за честь зростати та битися разом🫡