Російська управа на окупованій Запоріжчині

Сюжети
референдум Запорожская область Кириенко

Як окупанти готуються до проведення фейкового референдуму за приєднання до росії на захопленій нею території Запорізької області. Хоча його дата досі ще не визначена, попри розмови, що це може статись у день єдиного голосування в росії 11 вересня.

Головна заслуга в цьому у Збройних Сил України, завдяки яким рашисти змогли за півроку повністю захопити лише Луганську область, тоді як по 40% Донецької та Запорізької залишаються під українським контролем. Крім того, попри фейкові опитування, населення окупованих територій не хоче ні в росію, ні жити під російським прапором.

За даними кремлівських джерел російських ЗМІ, всі чекають на рішення Володимира Путіна: проводити «референдум» попри всі мінуси і не до кінця захоплені Запорізьку та Донецьку області 11 вересня чи відкласти до зими, коли вдасться захопити увесь український Донбас. Поки ж російський фюрер не сказав свого слова, окупаційні адміністрації продовжують готувати фейковий референдум і розпилювати бюджети на пропаганду і агітацію, грабувати окуповані території і комплектувати маріонеткові уряди заробітчанами із Криму і росії.

Про останні зміни в російській управі на Запоріжчині – у сюжеті Микити Панасенка, Центр журналістських розслідувань.