Питання національної безпеки. Ефір 10 апреля 2018 року

У цьому випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 10 квітня 2018 року:

Минулого тижня Херсон став епіцентром кримських новин через розвиток подій у двох резонансних справах: Володимира Горбенка, капітана керченського судна «Норд» під російським прапором, затриманого українськими прикордонниками у Азовському морі, і Сергія Осьмініна, так званого «депутата міськради Євпаторії» від «Єдіной Росії», затриманого в КПВВ «Чаплинка» на адмінкордоні з окупованим Кримом. Нові ексклюзивні подробиці від херсонських кореспондентів Центру журналістських розслідувань.

Церемонія нагородження переможців літературного конкурсу «Ми діти твої, Україно» імені Данила Кононенка, яка 10 квітня відбулась в театрі на Подолі в Києві.

Гість студії – Олександр МНАЦАКАНЯН, російський правозахисник і журналіст, який багато років працював з міжнародною правозахисною організацією Human Rights Watch, один із тих, хто був з мешканцями Криму, з кримськими журналістами з перших днів окупації, фіксуючи порушення прав людини і повідомляючи світові правдиві факти з окупованого півострова.