Питання національної безпеки. Ефір 17 квітня 2018 року

У цьому випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 17 квітня 2018 року: 

Рік – рівно стільки знадобилось КМУ, щоб нарешті затвердити План заходів із реалізації держполітики щодо ТОТ Криму. Що і як за цим планом буде зроблено упродовж 2018-го – будемо детально говорити з Юсуфом Куркчі, першим заступником міністра з питань ТОТ Криму і Севастополя.

Що таке спеціальне судове провадження, за процедурою якого поки що неспішно йде процес притягнення до відповідальності організаторів та керівників збройної агресії у Криму – російських воєначальників, керівників Міноборони РФ. Судовий репортаж наших кореспондентів і роз’яснення юриста – Романа Мартиновського, адвоката і експерта Регіонального центру прав людини.

Сімейні активи херсонського віце-губернатора Євгена Рищука приросли пансіонатом і 3 гектарами землі на Арабатській стрілці. Добре це чи погано для місцевої громади, яку обласні начальники не відпускають у окрему ОТГ? Спільний сюжет видання “Новий візит” та наших херсонських кореспондентів.

“Двоокис Фірташа” розслідування розслідування Анастасії Шевченко, Центру журналістських розслідувань для програми “Наші гроші з Денисом Бігусом” в рамках проекту ««Сприяння локальним центрам журналістських розслідувань» за підтримки Інтерньюз-Нетворк.