Питання національної безпеки. Ефір 17 липня 2018 року

У цьому випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 17 липня 2018 року:

Продовження серйозної розмови про адекватність української санкційної політики щодо країни-агресора. Про те, що послаблює економічний фронт боротьби із Росією і підриває міжнародні санкції. Центр журналістських розслідувань порівняв оновлені у травні-червні санкційні списки США та України і виявив велику нестачу фігурантів в українському, не «помічених» в СНБО України.

Про це говоримо в студії з народною депутаткою Світланою ЗАЛІЩУК та президентом Центру глобалістики «Стратегія ХХІ» Михайлом ГОНЧАРОМ.

Чергове розслідування циклу «Володарі пляжів Арабатки». До фактів порушення законодавства при виділенні землі у Стрілковому в Генічеському районі Херсонщини на адмінкордоні з окупованим Кримом несподівано додався ласий підряд на 85 мільйонів гривень для будівництва дороги на вулиці, де й «колоняться» усі відкриті Центром журналістських розслідувань володарі пляжів Арабатської стрілки – чиновники, депутати і податківці. Про це у сюжеті кореспондентів Центр журналістських розслідувань.