Питання національної безпеки. Ефір 24 липня 2018 року

У цьому випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 24 липня 2018 року:

Продовження експертної розмови про адекватність української санкційної політики. Що треба змінити у санкційному законодавстві України та практиці його застосування, аби мати дієвий інструмент захисту прав людини на окупованих територіях Криму та звільнення політичних в’язнів Кремля?

Що відповіли РНБО та Адміністрація президента України на запити Центру журналістських розслідувань із даними розслідування щодо невідповідності санкційних списків України і США?

Про це говоримо в студії за Дарією СВИРИДОВОЮ, юристкою Української Гельсінської спілки з прав людини.

Продовження циклу розслідувань «Володарі пляжів Арабатки». Сюжет кореспондентів Центру журналістських розслідувань про будиночок біля моря глави Генічеської РДА Олександра Воробйова.

Розслідування наших колег із спільного проекту сприяння локальним Центрам журналістських розслідувань за підтримки програми У-медіа про пляжі на іншому популярному курорті – Коблево у Миколаївській області, де їх площа стрімко зменшується. Тут хаотично зводять торгові кіоски, приватні котеджі та забігайлівки. Місцева влада, нехтуючи туристичною привабливістю курорту, зацікавлена лише у власному збагаченні. Саме через це мальовниче коблівське узбережжя перетворилося у суцільний торговий павільйон з надання неякісних послуг.