Питання національної безпеки. Ефір 1 січня 2019 року

У цьому випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 1 січня 2019 року:

Центр журналістських розслідувань вітає вас у новому році і сьогодні завершує цикл програм Питання національної безпеки про воєнні злочини РФ в окупованому нею Криму.

В роботі – спецпроект «Шуцмани Путіна», який розкаже про історію створення незаконних збройних формувань – «Самооборони Севастополя» і «Самооборони Криму», а також козачих підрозділів, які виконували специфічну роль, відведену їм спецслужбами та військовим командуванням РФ під час окупації Криму.

Три серії спецпроекту ми покажемо у січні. Ми назвали його «Шуцмани Путіна» – за аналогією зі збройними формуваннями колаборантів – Шуцманшафт (нім. Schutzmannschaft – ред.), які воювали або виконували роль допоміжної поліції під час окупації України гітлерівською Німеччиною.

Сьогоднішня програма свого роду підсумкова: підбивати результати 2018-го року у розслідуванні злочинів у Криму будемо із Ігорем ПОНОЧОВНИМ, заступником прокурора Автономної Республіки Крим.