Питання національної безпеки. Ефір 12 лютого 2019 року

У цьому випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 12 лютого 2019 року:

Ми розкажемо, як була заблокована робоча група парламентського Комітету з митної та податкової політики Верховної Ради, яка мала напрацювати проект скасування закону про створення ВЕЗ «Крим» на окупованій РФ території, або внесення до нього змін. Брехнею політиків нас мало здивуєш, але Ніні Южаніній, голові цього Комітету, вдалося нас просто вразити.

Ця довга та ганебна історія про юридичний оксюморон, який народні депутати та чинний президент України утворили у 2014 році, віддаляє нас від звільнення Криму, бо прямо підриває дію західних санкцій і дискримінує українських громадян; стимулює до колаборації із окупантом і роз’їдає корупцією національну безпеку.

У другій половині програми – вже традиційне обговорення теми розслідування. Гість в студії – Рефат ЧУБАРОВ, народний депутат України і голова Меджлісу кримськотатарського народу, з яким будемо говорити також про деокупацію Криму, реалістичність внесення змін до Конституції України і створення кримськотатарської автономії, а також і завдання на нинішній політичний рік.