Питання національної безпеки. Ефір 19 лютого 2019 року

У цьому випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 19 лютого 2019 року:

Випуск присвячений двом темам, які торкаються прав людини.

Вибори президента України: чи є у кримчан свій кандидат, яке місце займає Крим у програмах кандидатів та чи все зробила держава, аби забезпечити виборчі права внутрішньо переміщених осіб із Криму та Донбасу та громадян України, які продовжують мешкати на на окупованих територіях.

На ці питання шукатимемо відповіді разом із Ескендером Барієвим, головою Кримськотатарського ресурсного центру, членом Меджлісу кримськотатарського народу.

В другій частині програми у дискусії із Юрієм Смєлянським, економічним експертом фонду Майдан закордонних справ, продовжимо розмову про дискримінаційний для кримчан закон про ВЕЗ Крим, «інвестиційні»новини від колабораційного уряду Аксенова і обговоримо подію сьогоднішню – захід у ВР України, який спочатку планувався як серйозна розмова до 5 річниці початку збройної агресії РФ проти України і загарбання Криму, але напередодні сценарій кардинально змінився. Бо в ньому з’явився президент. І неприємно повіяло виборами.