Питання національної безпеки. Ефір від 30 липня 2019 року. Частина 1

В першій частині випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 23 липня 2019 року:

Політика нової влади України щодо окупованого Криму та облаштування контрольних пунктів в’їзду-виїзду (КПВВ) на адміністративному кордоні з півостровом.

Перспективи ухвалення новою Верховною Радою законопроекту 9438 про гармонізацію положень національного кримінального законодавства з положеннями міжнародного права, підтриманого парламентом у першому читанні. Закріплення криміналізації міжнародних злочинів у Кримінальному кодексі України особливо важливе для Криму тому, що нарешті буде отриманий повноцінний каталог міжнародних злочинів і, зокрема, злочинів проти людяності.

Гість у студії Антон КОРИНЕВИЧ, постійний представник президента України в Автономній Республіці Крим. Він був призначений на посаду 26 червня і також розкаже, який мандат надав йому новий президент Володимир Зеленський.

Сюжет кореспондентки Центру журналістських розслідувань Ольги Махинько про розслідування прокуратурою АРК зловживань чиновників під час облаштування КПВВ «Чонгар», «Каланчак» і «Чаплинка» на адмінкордоні з Кримом.