Питання національної безпеки. Ефір від 30 липня 2019 року. Частина 2

У другій частині випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 30 липня 2019 року:

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України підготувало черговий пакет ініціатив щодо розширення санкційних списків України.

24 липня Кабмін України ухвалив рішення, яким запропонував РНБО застосувати санкції до підприємств з окупованого Криму і РФ, залучених до будівництва магістрального газопроводу «Краснодарський Край – Крим» і незаконного видобутку вуглеводнів на захоплених українських родовищах, а також підприємств із Китаю, Туреччини, Боснії і Герцеговини, які постачають матеріали і обладнання підсанкційному кримському підприємству АТ «Завод Фіолент».

Загалом, до санкційного списку України пропонується додати 18 юридичних осіб, зареєстрованих на території Російської Федерації, та ще 6 – зареєстрованих на території тимчасово окупованого Криму

Про це говоримо у студії з Сергієм МОКРЕНЮКОМ, керівником управління з питань Автономної Республіки Крим та м. Севастополя МінТОТ.

Сюжет херсонського кореспондента Центру журналістських розслідувань Петра Коберника про реформу системи охорони здоров’я Херсонської області.