Кошти на відновлення Донбасу, порушення прав людини в Криму і децентралізація на півдні України

У цьому випуску програми «Питання національної безпеки» (проект Центру журналістських розслідувань, ефір ТРК Чорноморська) від 1 листопада 2019 року:

Аналіз використання коштів на відновлення Донбасу та підтримку ВПО з Криму і Сходу. Перші із серії матеріалів про ефективність використання донорських та бюджетних коштів на проекти відновлення об’єктів інфраструктури на Донбасі та допомогу переселенцям із ТОТ. Відеоверсія розслідування Ольги Махинько “Ремонт провалу” про дорогі довгобуди у Краматорську. Медіа-центр IPC-Генічеськ продовжує відслідковувати здобутки впровадження реформи децентралізації на півдні України. “Децентралізовані та ініціативні». Репортаж Свєти Єрещенко про фестиваль об’єднаних громад.
 
Порушення прав людини у Криму та протидія російській пропаганді. В інтерв’ю з Олександром Сєдовим, аналітиком Кримської правозахисної групи – про вирок громадському журналісту Наріману Мемедемінову за сфабрикованою ФСБ справою, про акцію на його підтримку у Києві, та про використання РФ так званих GONGO, які розповідали про небачену свободу слова в окупованому Криму на форумі БДІПЛ ОБСЄ.