Гауляйтер Херсонщини Бедрик та кримські специ з побєдобєсія

Відео
Віктор Бедрик. Фото: газета «Суворовский натиск» від 27 квітня 2013

ЦЖР продовжує відкривати імена окупантів, які вчиняють воєнні злочини на окупованій території України, а також їхніх посіпак – місцевих колаборантів та рядових інформаційних військ.

Упродовж двох місяців з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України ЦЖР не раз відзначав щонайменше дві дивні речі: окупувавши населені пункти, російські військові не поспішають встановлювати там свою військово-цивільну вертикаль, аби адмініструвати підконтрольну територію. Точніше, комендатури існують, але хто комендант – тримають у секреті.

Журналісти-розслідувачі з’ясували, кого російські окупанти призначили «військовим комендантом» Херсонської області – це полковник Віктор Бедрик, колишній командир бригади радіаційного, хімічного, біологічного захисту зі з’єднання Східного військового округу рф. Саме він зараз відповідальний за життєзабезпечення і порядок на окупованій території Херсонщини.

Також рашистам критично не вистачає колаборантів для роботи у окупаційних цивільних адміністраціях. Доводиться імпортувати із Криму. Відсутність нових адміністрацій – одна з причин, чому окупанти ніяк не можуть визначитись із так званим «референдумом» за створення «ХерНР».