На Херсонщині у Новоолексіївці вибухнув потяг окупантів, який йшов з Криму

Війна
Залізничний вокзал у Новоолексівці Фото: genichesk.ipc.org.ua

У Херсонській області на залізничній станції у Новоолексіївці Генічеського району вибухнув потяг російських окупантів, що йшов з Криму.

Про це повідомляє Telegram-канал «Генічеськ ua».

«Сьогодні близько 8:10 години ранку в окупованому російськими військами смт Новоолексіївка Генічеського району на залізничному вузлі неподалік станції стався вибух», – йдеться у повідомленні.

Як повідомили «Генічеськ ua» місцеві джерела, неподалік залізничного вокзалу вибухнув потяг, що йшов з боку окупованого Криму.

На даний час усі дороги до Новоолексіївки перекриті російськими військовими.

Інформацію про вибух у Новоолексіївці підтвердив і речник начальника Одеської військової адміністрації Сергій Братчук у Telegram.

«Представники Руху Опору Південь повідомляють: за попередніми даними поблизу Новоолексіївки Генічеського району Херсонщини у вражин щось вибухнуло. Партизани нагадують: не треба возити залізницею окупаційний непотріб», – написав Братчук.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter