Під Мелітополем партизани підірвали російських окупантів та спалили їхню техніку – ГУР

Війна

На в’їзді до тимчасово окупованого Мелітополя українські партизани ліквідували російських окупантів та пошкодили їхню техніку.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління розвідки.

За даними ГУР, епізод стався на проспекті Богдана Хмельницького, 115. Невідомо, що це за будівля, проте поруч розміщується СТО та автозаправка.

Внаслідок атаки сил опору було ліквідовано декілька російських окупантів та завдано ураження їхньому паливозаправнику ― військову техніку виведено з ладу.

В тимчасово окупованому Мелітополі 13 жовтня партизани підірвали залізничну колію. Уражений також потяг, яким доставляли боєприпаси на Запорізький напрямок, а до окупованого Криму вивозили зерно та залізну руду.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter