Кількість загиблих в Одесі зросла до 21: у лікарні помер поранений рятувальник ДСНС

Війна

Кількість загиблих в Одесі внаслідок російського ракетного удару 15 березня зросла до 21. Вранці 16 березня у лікарні помер поранений напередодні рятувальник ДСНС.

Про це заявила віцемер Світлана Бедрега.

“Сьогодні вранці помер ще один поранений у лікарні”, – повідомила вона.

Як повідомлялось, 15 березня 2024 року російські війська завдали ракетний удар по цивільній інфраструктурі Одеси. На місце події прибули співробітники ДСНС і почали гасити пожежу, розбирати завали і шукати постраждалих. В цей час ворог завдав повторний удар. Внаслідок ракетної атаки загинуло і було поранено багато людей. 16 березня в Одесі та області оголошена жалоба.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter