Удар по Києву: кількість постраждалих зросла до семи

Війна
Ракетний удар РФ по Києву, 25 березня 2024 рокуНацполіція

Кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки на Київ у Печерському районі зросла до семи, двоє з них.

Про це повідомив Віталій Кличко.

“Семеро постраждалих у Печерському районі. Двоє з них госпіталізовані. Іншим медики надали допомогу на місці”, – написав він.

Як зазначив мер Києва, поруч зі зруйнованим приміщенням державного навчального закладу знаходиться гуртожиток, де було чимало людей. За його інформацією, там руйнувань немає і ніхто не постраждав.

Рятувальники продовжують розбирати завали.

Командувач Повітряних сил ЗСУ повідомив, що РФ атакувала Київ балістичними ракетами з окупованого Криму, ППО збила обидві.

Внаслідок російської ракетної атаки на Київ та роботи ППО зафіксовано падіння уламків у Печерському районі.

Як повідомив київський міський голова Віталій Кличко, після російської ракетної атаки екстрені служби прямують у Печерський, Соломʼянський та Дніпровський райони столиці.

“Виклики екстрених служб в Печерський, Соломʼянський та Дніпровський райони столиці. Підрозділи прямують на місця”, – заявив мер.

Сергій Попко, начальник КМВА повідомив: “У Голосіївському районі міста Києва в лісосмузі виявлено уламки ракети. Попередньо, інформація щодо потерпілих та руйнування не надходила. Дані уточнюються”.

О 10:30 столиці пролунали декілька вибухів. Повітряні сили Збройних сил України повідомили про ракету на Київ. У Київській міській військовій адміністрації заявили, що в місті працює ППО.

“Уже пʼятеро постраждалих в Печерському районі. Трьом медики надали допомогу на місці. Двох – госпіталізували”, – повідомив Кличко.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові: план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився, російська армія відступила від столиці, зазнала нищівної поразки на Харківському напрямку, у листопаді 2022 року ЗСУ звільнили Херсон і правобережжя області. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України. 

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter