В пресс-релизе Минобороны продолжается ложь о том, что они покупают не картошку, а услугу

Мнения
Юрий Николов
Міноборони оприлюднило зменшені ціни у харчових контрактах, пише Юрій Ніколов.

У першому наближенні виглядає так, що маржа радикально зменшена. От прям хорошо опустили)))
 
У другому наближенні виглядає так, що опустити до ринкового рівня так і не змогли(((
 
Більше того, я нарешті побачив реальні контрактні ціни прикордонників. І вони виявились у масі своїй же нижчими від даних Укрстату, бо у них цілком зрозуміло не входить надбавки роздрібних мереж. А у Міноборони — ужас.
 
В прес-релізі МО продовжується брехня про те, що вони купують не картоплю, а послугу з організації харчування, в яку входить і приготування їжі.
 
Це брехня. В коментах шукайте скріншот договору Міноборони з «Актив-компані», який я оприлюднив у січні. У ньому чорним по білому написано, що послуга забезпечення комплектами коштує 11 мільярдів гривень , а ось та послуга харчування оплачується ОКРЕМО(!) і коштує всього 30 мільйонів гривень. ОКРЕМО!!!!!
 
Навіщо Міноборони продовжує тулити криве пояснення? Як на мене цілком зрозуміло. Щоб симпатики Резнікова мали підстави і далі бубоніти, що все нормально, що все не так однозначно. І весь цей час Міноборони купуватиме харчі в середньому на третину дорожче від прикордонників.
 
Прям уявляю як Резніков має ненавидіти Дейнеко і Укрстат за таку подставу))) Бо він же навіть заплатив інституту Бакаріуса за експертизу, в якій змогли ринкову ціну яєць 9 гривень за штуку, а для картоплі загадочно написати — від 7 до 36 гривень за кіло)))