Юрій Ніколов

Статьи автора (10)
07.01.2024
Мнения
Минобороны пошло дальше в переменах

Ну що, Міноборони пішло далі у змінах)) На Агентство оборонних закупівель Міноборони запрошують добре знайому мені Марину Безрукову Maryna Bezrukova, головну по закупівлям в «Укренерго» останніх років, пише у Facebook Юрій Ніколов, журналіст та співзасновник проекту «Наші гроші».

31.08.2023
Мнения
Резников подвел себя под юридический монастырь по делу курток, разрешив их приемку без проверки качества?

Знайшлась нова уліка, яка свідчить про підготовку до прийомки турецьких гамнокурток по завищеній ціні. Мова йде саме про той аргумент Міноборони, що вони і не мали перевіряти ті куртки на якість. Мовляв, мали тільки на око прикинути на відповідність «робочому зразку».

31.05.2023
Мнения
Юрий Николов
Из НАБУ ушли лучшие детективы, ведомство превращается в «витрину», не жду завершения дела «яйца Резникова»

После назначения Кривоноса из НАБУ уволились известные детективы Кролевецкая и Габриелян, пошло еще больше детективов не так известных широкой общественности.

28.02.2023
Мнения
Юрий Николов
В пресс-релизе Минобороны продолжается ложь о том, что они покупают не картошку, а услугу

Міноборони оприлюднило зменшені ціни у харчових контрактах, пише Юрій Ніколов.

24.01.2023
Мнения
Юрий Николов: Это история не о коррупции в Минобороны, а история о борьбе с коррупцией

Заместителю министра обороны Шаповалову, отвечающему за закупки «вещовки», разрешили уйти в отставку. Да еще и представили спасительемродины. Еще бы медаль дали «за отвагу» и назначили в посольство в Словении к Тарану. Но я доволен. На этот раз идиотские оправдания яиц Резникова и фантазии о государственной измене в действиях журналиста перечеркнуты отставкой, по факту признанием вины со…

20.07.2020
Мнения
Как устроен УКРАВтодор Зеленского

Кадрова «шахматка» Держагенства автомобільних доріг, яке планує цього року витратити 100 мільярдів гривень на «Велике будівництво». Юрій Ніколов, «Наші гроші».

14.01.2019
Мнения
50 процентов Ахметова в облэнерго

В ближайшие дни Ахметов станет гегемоном среди облэнерго. Заметит ли АМКУ, что в государственный дизайн Украины постоянно укореняется олигархический архетип?

25.04.2018
Блоги
Сколько денег БППорошенко получит на выборах от азартных игр?

За моїми даними, в четвер 26 квітня РНБОУ розглядатиме продовження санкцій проти лотерейних конкурентів фірми «УНЛ». Відповідне подання підписав чомусь замголови СБУ Олег Фролов, який займається прослушкою, а не перший зам Павло Демчина, який безпосередньо опікується нелегальним ігровим ринком України.

19.05.2016
Одеський придворний завод

НАБУ справді вийшло на президентське оточення у справі про збитки Одеського припортового заводу на сотні мільйонів гривень. Але… …отримало від суду ефектний ляпас за заступ на президентську територію. Для кращого розуміння коротеньких слів «відмовити в задоволенні клопотання» нагадаємо про обставини справи. Після нападу Росії у падаючій економіці України залишилось не настільки багато місць для надприбутків,…