«Кримську перепічку» у Львові виселяють з орендованого приміщення

Блоги

Відеоблог Микити Панасенка про те, як переселенці з Криму створили у Львові успішний локальний бізнес під брендом «Кримська перепічка» та нагадуванням, що Крим — це Україна. Але зараз цей бізнес опинився під загрозою закриття через недоброчесність власника приміщення, в якому розташувалася пекарня.«Кримська перепічка» — це маленька пекарня, де завжди можна прийти і купити булочку тільки-но з печі, а ще спокійно посидіти, випити каву з печивом чи чаю. Дітям нудно не буде, адже господарі закладу потурбувалися про спеціальну розважальну зону для малечі. У вільному доступі іграшки та книги. І все це — поруч з домом, бо «Кримська перепічка» — це про локальність, доступність та зручність.

Відкрився заклад у грудні 2015 року. Він розташований на першому поверсі торговельного центру «Інтерсіті» на проспекті Червоної Калини. Цю будівлю, як у весь житловий квартал навколо звів відомий в Україні забудовник «Інтергал». Торговельний центр так і залишився у власності забудовника — він здає нежитлові приміщення в оренду.

Отже, через п’ять років успішної роботи «Кримської перепічки» у Львові, зараз заклад опинився на межі припинення існування.