Як чинити цивільний опір окупантам у месенджерах

Блоги

Відеоблог Микити Панасенка про те, як ви можете допомогти Україні зі смартфоном в руках. Мова йде про чат-боти, а також про новий канал зв’язку з Центром журналістських розслідувань.

Російська Федерація 24 лютого розпочала повномасштабну війну проти України. Наразі агресія по всій території нашої країни триває вже дев’ятий день.

Кримський Центр журналістських розслідувань продовжує працювати аби повідомляти вам найголовнішу і достовірну інформацію.

Нам багато пишуть із тимчасово окупованих територій – питають, чим можуть допомоги Україні і її армії у боротьбі проти російської навали. Бо справжні громадяни України не можуть сидіти просто в очікуванні і просто співпереживати. Вони хочуть бути корисними, вони дуже сподіваються що саме зараз з’явився шанс повернути Крим. Тож у новому блозі Микита Панасенко розповість про те, як ви можете допомогти Україні наблизити ваше визволення.

Ми закликаємо кримчан та мешканців тимчасово окупованого півдня України ділитися з нами даними про переміщення ворожої російської техніки, надсилайте нам фото, відео, будь-яку цінну інформацію на захищену пошту [email protected]. Ми будемо перевіряти інформацію та передавати. Невдовзі ми запустимо чат-бот у telegram, для вашої зручності.