У Криму звільняють з роботи кримських татар за неучасть у «путінських виборах» – Курбедінов

Новини
Кримський адвокат Еміль Курбедінов Фото: Facebook Крымская солидарность

В окупованому Криму звільняють з роботи кримських татар, які не брали участь у «виборах» президента РФ, які Росія незаконно провела на півострові 18 березня.

Про це у середу, 21 березня, повідомив на своїй сторінці в Facebook кримський адвокат Еміль Курбедінов, передає Центр журналістських розслідувань.

«Вчора один чоловік розповів мені, як звільнили кілька його знайомих кримських татар з роботи за те, що вони не пішли на «вибори»! Один був маршрутником, інший охоронцем ,третій ще кимось, не важливо! Коли влада доходить до такого сорому – це давно перейденим край здорового глузду! Днище …», – написав Курбедінов.

Нагадаємо, 27 лютого 2018 року голава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликав жителів окупованого Криму всіх національностей бойкотувати «вибори» президента РФ.

18 березня правозахисники зафіксували численні факти примусу жителів Криму до участі в «виборах» президента РФ.

19 березня голова ЦВК Курултаю кримськотатарського народу Заїр Смедляєв повідомив, що в окупованому Криму в «виборах» президента РФ взяло участь не більше 10% кримських татар.

19 березня Рефат Чубаров подякував жителям окупованого Криму за бойкот так званих «виборів» президента РФ, які Росія незаконно провела 18 березня на півострові.

19 березня в Криму в селищі Совєтський літню кримську татарку Февзіє, яка 16 березня з приступом ниркової кольки потрапила в місцеву райлікарню, виписали з неї через відмову взяти участь в голосуванні на незаконних «виборах» президента РФ.