У Генічеську на честь річниці початку несення служби кримські поліцейські бігтимуть напівмарафон

Новини
Начальник відділу патрульної поліції в АРК та Севастополі Віктор Левченко Фото: genichesk.ipc.org.ua

В Херсонської області у Генічеську в суботу, 18 травня, кримські патрульні в честь річниці початку несення служби бігтимуть напівмарафон в підтримку законності і правопорядку на вулицях міста.

Про це медіа-центру IPC-Генічеськ повідомив начальник відділу патрульної поліції в АРК та Севастополі Віктор Левченко, передає Центр журналістських розслідувань.

«Кожен генічанин зможе долучитись до цієї події, обравши свою дистанцію. Чекаємо на вас!», – сказав очільник кримських патрульних.

Він також розповів, що з 10:00 до 13:00 в центрі міста шкільні офіцери патрульної поліції і підрозділ тактико-оперативного реагування патрульної поліції «ТОР» влаштують захід для дітей – «За правопорядок і безпеку дорожнього руху» з демонстрацією спеціальних засобів, екіпірування, а також навчання в ігровій формі правилам дорожнього руху з різноманітними конкурсами і подарунками.

Левченко звернув увагу, що заплановані заходи присвячуються річниці початку несення служби кримського відділу патрульних, спямовані на підтримку законності та «ніяким чином не матимуть розважального характеру».

Згідно плану заходів 18 травня о 10:00 відбудеться урочисте відкриття за адресою: вулиця Центральна 5. Там же о 10:30 – 13:00 проходитиме захід для дітлахів «За правопорядок і безпеку дорожнього руху».

Об 11:00 стартує напівмарафон на 21 кілометрів – від посту «АЗОВ» (500 км траси М-18). О 12:00 до напівмарафону зможуть долучитися охочі для подолання 10 кілометрів – від АЗС неподалік повороту на с. Червоне; о 12:50 старт напівмарафону на 4 кілометри – від перетину вулиць Свободи і Гоголя; о 13:00 старт на 2 кілометри – вулиця Гоголя 59 (другий вхід до парку ім. Т.Г. Шевченко). Фініш – вулиця Центральна,5.

Як повідомлялося, 18 травня до 75-х роковин депортації кримськотатарського народу з Криму у Генічеському районі Херсонської області відбудеться низка пам’ятних заходів.

Нагадаємо:

  • Відділ патрульної поліції в Автономній Республіці Крим і Севастополі розпочав роботу 14 травня 2018 року. Він є територіальним (відокремленим) підрозділом Департаменту патрульної поліції Національної поліції України. Кримські патрульні несуть службу у Генічеському та Каланчакському районах Херсонської області.