В зоні ООС загинув український боєць, ще двоє – поранені

Новини

На Донбасі за минулу добу в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) внаслідок обстрілів російських окупантів загинув український військовослужбовець, ще двоє були поранені.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на інформацію штабу ООС.

«В результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув та двоє отримали поранення. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям», – йдеться у повідомленні.

За даними військової розвідки, 11 липня трьох окупантів було знищено та четверо поранено.

За даним штабу, всього за минулу добу збройні формування РФ 24 рази порушили режим припинення вогню. З них 11 разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм. Також противник відкривав вогонь по українським захисниках з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Нагадаємо:

  • 10 липня на Донбасі за минулу добу в зоні проведення ООС російські окупанти збільшили кількість обстрілів, внаслідок чого один український військовослужбовець загинув, семеро були поранені, ще двоє отримали бойові травми.