Офіс президента показав, як Зеленський в Одесі скупався у морі

Новини
Президент України Володимир Зеленський Фото: Facebook Офіс Президента України

Під час візиту до Одеси 13 липня президент України Володимир Зеленський разом із членами команди свого Офісу скупались у морі на міському пляжі. Їх не відлякало навіть те, що вода не дуже прогрілась – лише 16,3 градуси.

Відео цієї події опублікував у Facebook Офіс президента, повідомляє Центр журналістських розслідувань.

«Перед початком напруженого робочого дня в Одесі Президент України Володимир Зеленський та команда його Офісу особисто проінспектували температуру води в Чорному морі», – йдеться в дописі до відео.

Разом з Зеленським на пляж прийшли голова його Офісу Андрій Богдан, його заступник Кирило Тимошенко та перший помічник президента Сергій Шефір, однак купатись пішли лише Зеленський, Богдан і Тимошенко.

Президент був у червоних шортах, Богдан – у синіх, Тимошенко – у блакитних.

Перед тим як Зеленський зайшов у воду, жінка, яка йшла попереду, попередила його, що вода холодна – всього 16,3 градуси.

«Ну що ж, 16 і 3 так 16 і 3», – сказав на це Зеленський і поліз у море. Разом з ним поплили тілоохоронець, Богдан і Тимошенко.

Фото: Кирило Тимошенко / Facebook

За купанням президента спостерігали численні відвідувачі пляжу.

Нагадаємо:

  • 13 липня Володимир Зеленський відвідав Одеську область, де побував в Одеському морському порту та ознайомився з проектом розвитку його контейнерного й зернового терміналів. Він також провів нараду з питань розвитку морських портів України та заслухав інформацію про стан розслідування справ щодо нападів на активістів і журналістів в Одесі.
  • Пізніше в цей день президент України у Херсонській області на адмінкордоні з окупованим Кримом представив новопризначених голову Херсонської ОДА Юрія Гусєва та представника президента в АРК Антона Кориневича і провів нараду на з питань облаштування інфраструктури КПВВ «Чонгар» та «Каланчак».