Кремль готується до масштабної війни на знищення України – військовий експерт

Новини

Кремль як і раніше готується до масштабної війни на знищення України, шкодуючи, що свого часу змарнував момент результативної атаки.

Про це в своїй статті для ZN.UA пише директор Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння Валентин Бадрак.

Експерт зазначає, що офіційно оснащеність російських збройних сил сучасними зразками озброєння і військової техніки (ОВТ) виросла до 61%. В силах оборони України кількість нових озброєнь не перевищує 10%.

За версією Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння, нових ОВТ не більше 6%, з урахуванням іноземної військової допомоги та зусиль волонтерів.

Бадрак нагадав, що РФ за указом Путіна розгорнула програму модернізації стратегічної авіації. Експерт перерахував види такої техніки.

«РФ проводить серію заходів щодо забезпечення якісної переваги за рахунок сучасних засобів бойового управління, автоматизації процесів прийняття рішень, скорочення циклів бойового управління», – повідомив Бадрак.

  • Українські Збройні сили готуються до відбиття широкомасштабної збройної агресії проти України в рамках стратегічного командно-штабного навчання «Козацький воля – 2019», повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.